Втори епизод с кастинги на тъмно - взрив от енергия и талант!

Неделя, 25-ти февруари.
Вечерта на повечето зрители е тиха, лежерна и спокойна. Навън се сипе сняг. И тогава внезапно талантите атакуват от ефира на bTV!

Във втори епизод от пети сезон на "Гласът на България" видяхме изключително запомнящи се кастинги на тъмно.

Едва 15-годишната Симона Захариева даде успешно начало на вечерта. Талантливата певица заслужено спечели място в отбор Графа.
Малко след нея Александър Христозов демонстрира чар и успя да спечели публиката на своя страна. Той пък стана поредното попълнение на отбор Иван Лечев.
Изненада на вечерта ни поднесе Виктория Стоичкова! Едва ли някой очакваше подобно изпълнение от красиво момиче, но то стана факт. Виктория поднесе класен метъл на сцената на "Гласът на България" и с тежка походка и развяна коса пристигна в отбора на Иван Лечев.
Малко след това Симеон Желязков си спечели място в отбор Графа с технично изпълнение на "Love never felt so good".
Още едно 15-годишно момиче спечели сърцата на треньорите. Деница Караславова показа завидно спокойствие и енергия на сцената и така успя да влезе в отбора на Поли Генова.

Виктория Динкова демонстрира мощен и пробивен глас и накара четиримата треньори да се обърнат и да се борят с всички сили за нея. В крайна сметка нейният избор беше отбор Поли Генова.
Последна за втори епизод излезе Никол Тодорова. Тя тотално покори сърцата на треньорите с могъщо изпълнение на "One and only" и избира да се присъдини към отбор Камелия! 

 

Миглена Тодорова, Маргарет Глисън, Мирослав ВасилевЕмилия Ангелова и Тино Петров за съжаление не успяха да се преборят за място напред. Пожелаваме им успех и късмет в следващите музикални начинания!

Не пропускайте трети епизод на "Гласът на България", изпълнен с още невероятни изплънения!