Втори епизод на двубоите!

Огромни емоции и страхотни изпълнения имаше и във вторите вокални двубои!

Отбор Иван Лечев

Битките в отбора на рок легендата бяха изключително оспорвани, а качествената музика доминираше. Джени Шен се изправи срещу Десислава Ашикова и спечели. Въпреки мощното изпълнение, Деси не беше открадната и отпадна от формата. Натали Трифонова срещу Христо Младенов и Димитър Атанасов беше един истински фънк празник. Дуетът спечели, но Натали остави отлични впечатления и има огромно бъдеще пред себе си! Яна Чакалска и Иван Енчев изпълниха прекрасен любовен дует. Яна продължи напред, а Иван успя да изпълни целта си в "Гласът на България" - да предаде едно послание.

Отбор Графа

Графа отново заложи на българска песен, която да даде като задача. Ивайло Филипов и Цветко Кушев направиха великолепно изпълнение на "Знам". Ивайло продължи напред, но за Цецо това не беше последната спирка в "Гласът на България". Камелия го открадна и сега той ще се готви за супер битките в нейния отбор!

Отбор Поли Генова

Емоционална вечер имаше и Поли. Първо на двубой пред нея се изправиха две момичета, които се развиват пред нея от малки. Деа Майсторска и Никол Ризова се бориха със зъби и нокти. Треньорката им реши, че Деа е по-подготвена и Никол отпадна. Във втората битка една срещу друга се изправиха Сара Сюзет и Мария Димова. Изпълнението им беше от най-висока класа и след като Поли избра Сара да продължи, Иван Лечев побърза да открадне Мария!

 

Очаквайте още оспорвани битки в третия епизод на двубоите! Това е "Гласът на България"!