Венеция Нецова, Светослав Владимиров, Иван Ченов и Оги Георгиев отпаднаха от шоуто...

Още четирима участници напуснаха шоуто след третия концерт на живо!

Отбор Наско Пенев

Зрителите дадоха най-много гласове в отбора на Наско на Стефани Илиева. Яна Каменова и Венеция Нецова се изправиха една срещу друга във вокална битка на голямата сцена, и напред продължава Яна, а Венеция отпадна от шоуто завинаги!

Отбор Десислава

Зрителите спасиха от елиминации Ивета Костова и така изправиха един срещу друг във вокална битка Светослав Владимиров и Асен Михайлов. Деси избра да продължи напред с Асен и така Светослав отпадна от шоуто завинаги!

Отбор Орлин Горанов

Най-много зрителски гласове в отбора на Орлин отново получи Петър Рангелов. За оставане в шоуто се бориха Иван Ченов и Анна Пешева и г-н Горанов избра дамата да продължи напред!

Отбор Миро

Фаворитът на зрителите в отбора на Миро отново бе Невена Цонева. Светлана Чепразова и Оги Георгиев трябваше отново да пеят на голямата сцена, за да запазят мястото си в отбора на Миро. Треньорът избра напред да продължи Светлана и така Оги отпадна от шоуто!

Големите концерти в „Гласът на България“ продължават на 23 ноември от 20ч. по bTV!

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат
нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение и където можете да спечелите билети за концертите на живо! Подробностите са тук>>>

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!