Васил, Ивайло, Красимира и Тодор са финалистите в "Гласът на България"!

Ясни са четиримата финалисти в "Гласът на България"! След месеци упорит труд, много емоции и изпитания, Ивайло от отбора на Миро, Васил от отбора на Вики Терзийска, Красимира от отбора на Данчо Караджов и Тодор от отбора на Преслава ще излязат на голямата сцена на шоуто на 27 май за финална вокална битка помежду си! Само един от тях ще си спечели титлата "Гласът на България" и уникалната награда, осигурена от bTV – обучение в Музикалния колеж „Бъркли“ в Бостън!

Ставаме на крака. Ръцете горе. Аплодисменти! За Вася, Нина, Сашка и Христо – полуфиналистите в шоуто, които ни споделиха таланта си и многократно ни накараха да се усмихваме (и плачем) от музикално удоволствие! Желаем ви много успехи и музика!

Не пропускайте големия финал в "Гласът на България" – на 27 май на живо от 20ч. по bTV! Не забравяйте, че можете да си осигурите място в публиката на последния голям концерт в шоуто, като участвате в игрите на сайта на шоуто и в ефира на радио N-JOY.

Всички изпълнения на участниците до момента, както и целите епизоди на шоуто, можете да гледате тук>>> 

Не се притеснявайте да споделяте мнението си за участниците, треньорите, а защо не и за декорите в коментарите на сайта, във Facebook (където вече си имаме над 120 000 прекрасни потребители. Ура!!!) и в Twitter.