Тримата любимци на публиката от епизод 1

В неделя започна пет сезон на "Гласът на България".
Над 1 200 000 зрители станаха свидетели на първите изпълнения за сезона. Както винаги зрителите бяха изключително активни в социалните мрежи. 

Ето и тримата изпълнители, които събраха най-много коментари и одобрение:

 

1. Анастасия Белявская - I want to break free

Много участници от чужбина опитват късмета си в "Гласът на България". Рускинята Анастасия обаче уцели право в десятката. Нейното енергично изпълнение вдигна на крака залата и треньорите, а в социалните мрежи тя събра най-много харесвания и коментари. Анастасия се присъедини към отбора на Поли Генова.

2. Трио Тринити - Say my name

Божана, Славина и Миглена знаят какво правят! Те показаха завидна сработеност, точно пеене и се превърнаха в първото трио в историята на "Гласът на България". Много от коментиращите ги определят като потенциални финалистки. Момичетата избраха да отидат при Иван Лечев.

3. Рафаел Пашамов - Skin

Рафаел впечатли с уникален тембър и разтърсващо изпълнение. Надпреварата между треньорите за него беше жестока, но той избра Иван Лечев. Неговото изпълнение е второто най-харесвано и коментирано, като негативно мнение просто няма!

 

Очакваме с нетърпение следващите таланти, които ще чуем във втори епизод на шоуто. А вие не спирайте да коментирате, харесвате и споделяте техните изпълнения, които можете да чуете отново и отново на glasat.btv.bg