Симона Загорова в специално интервю за новата си песен "#SOS"

Симона Загорова е един от най-силните участници от четвърти сезон на "Гласът на България". Тя привлече огромно внимание върху себе си със страхотните си гласови данни и регистрира впечатляващи цифри. В официалния ни youtube канализпълнението й от кастингите на тъмно достигна близо милион и половина гледания! Симона вече е следвана от близо 40 000 души във фейсбук и се затвърждава като една от най-успешните изпълнителки, преминали през "Гласът на България".

Поредният й реализиран проект е с участието на Искрата. Двамата представиха песента #SOS.
Можете да видите видеото на песента тук!

А ето какво каза Симона специално за glasat.btv.bg:

- Как се развива кариерата ти след "Гласът на България"?

 Кариерата ми след участието в “Гласът на България” се развива прекрасно! Мотивирана съм да работя върху нови проекти и да експериментирам в творческо отношение с много хора.

- С какво ти помогна участието?

Участието ми в “Гласът на България” ми помогна да израстна като човек и изпълнител. Даде ми много самостоятелност,смелост и вяра за успех.

- Как реши да направиш песен с Искрата?

Харесвам творчеството на Искрата и него самия като артист. Както казах,обичам да експериментирам и това да направим парче заедно ми звучеше като много добра идеа. Радвам се,че двамата си допаднахме като изпълнители, идеи и като визия за песента. Надявам се всички да виждат любовта и вдъхновението, с което направихме #SOS.

- Какво могат да очакват твоите фенове в бъдеще?

Всички могат да очакват много нови песни и проекти с различни артисти от мен! А защо не и албум?!

- Гледаш ли сегашния сезон на "Гласът на България"?

Разбира се, че го гледам,сезонът е много силен!

- Имаш ли си фаворит до този момент?

Да, имам фаворит! Никол Тодорова от отбора на Камелия.

- Какво ще пожелаеш на участниците?

Пожелавам на всички участници да се борят докрай,да бъдат себе си,да се наслаждават искрено на целият опит,който им се предоставя и да обичат музиката!!!