Шоуто е голямо! Шоуто е на живо!

Първият концерт на живо в третия сезон на "Гласът на България" вече е в историята! 16 изпълнители, по четирима от всеки отбор, откриха вълнуващите големи концерти в шоуто!

Зрителите отново ще изживяват емоциите от големите концертите с помощта на най-чаровния дует в ефира - водещите Вики Терзийска и Мартен Роберто!

Имахте възможност да проследите всичко, което се случва на живо зад сцената, в ексклузивния live streaming тук – на сайта, с нашия V Reporter Емануела. Имахте възможност и да подкрепите любимците си безплатно в онлайн гласуването и да се надяваме, че сте го направили, защото по един участник от всеки отбор ще напусне шоуто завинаги в петък – 7 ноември!

Всички изпълнения от първия концерт на живо можете да гледате тук>>>

Докато чакаме да разберем резултатите от зрителския вот, предлагаме ви да се позабавляваме отново с уникалното изпълнение на любимите ни треньори – Миро, Десислава, Наско Пенев и Орлин Горанов!

Станете част от публиката на втория концерт на живо! Забийте на vStage и спечелете покана за шоуто в неделя - 9 ноември! Ето и правилата>>>

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение!

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!