Шеметно начало на концертите на живо

Започна финалният етап в най-обичаното музикално шоу в българския ефир – "Гласът на България"! Бляскавата сцена на първия концерт на живо посрещна половината от гласовитите изпълнители, които се пребориха за правото да пеят на нея. 16 участници – по четирима от всеки отбор, пяха на живо в продължение на 2 часа и нашата оценка е... 10 за всички!

Четирима от тях обаче ще отпаднат от шоуто още тази вечер! В 21ч. по bTV започва епизод 18 на шоуто, в който ще станат ясни резултатите от sms и онлайн гласуването на зрителите. Ще разберем кои са били спасени от зрителите и с кои изпълнители треньорите ще изберат да се разделят. Всеки отбор ще изгуби по един талантлив изпълнител, а ние ще загубим четирима любимци. Тези моменти винаги са тежки, но това са правилата на формата – накрая ще остане само един! И този един ще спечели страхотна награда, осигурена от bTV: обучение в 5-седмичната лятна програма на престижния Музикален колеж Бъркли в Бостън!!! (повече за наградата тук>>>)

До финала обаче все още има много време! Напомняме ви, че можете да станете част от публиката само, ако участвате в седмичните ни игри в сайта!

Всички епизоди, както и отделните изпълнения на участниците, можете да гледате тук>>>

Очакваме вашите коментари, препоръки и усмивки в страниците ни в социалните мрежи – Facebook и Twitter. Само в рамките на 2-часовия концерт на живо снощи профилът на "Гласът на България” във Facebook се сдоби с над 4 000 нови почитатели и в момента там сме сговорна дружина от над 110 000 симпатични потребители!!! Поздрави на всички =)