Шеметен четвърти концерт в "Гласът на България": Рапърът Nana, сълзи и предложение за брак!

Уникално шоу изнесоха в неделя вечер - 23 ноември, участниците, треньорите и гост-изпълнителите в четвъртия концерт в "Гласът на България"!

Всички изпълнения гледайте тук>>>

Десислава и рапърът Nana, нашумял през 90-те с хитове като "Lonely", "Remember The Time" и "Let It Rain", откриха концерта с изпълнение на новото си съвместно парче - "Cotton Candy". Гост-изпълнителят присъства на целия концерт, давайки коментари за изпълненията на 12-те участници. В края на шоуто, специално за зрителите на bTV, Nana изпълни и своя хит "Lonely" заедно с талантите в шоуто. 

 Освен с изпълненията на Десислава и Нана, четвъртият концерт ще се запомни с емоционалния изблик на единствената дама сред менторите, която освен новото си парче, изпя и част от своя хит "Не издържам". Десислава не успя да скрие сълзите си по време на изпълнението, което посвети на своя приятел Зарко. В залата, за да подкрепят своята племенница в новото й начинание бяха Мими Иванова и Развигор Попов. Поводите за сълзи в очите на Десислава се оказаха много през целия ден. С какво синът на певицата успя да я разплаче, вижте от разговора й със Светослав Иванов в студиото на "120 минути".

Не само Десислава плака на сцената на "Гласът на България". Повод за сълзи имаше и 20–годишната Ати Молова. Веднага след като изпълни по неповторим начин "Катерино моме", изпълнителката от отбора на Наско получи предложение за брак от своя приятел, който поиска ръката й падайки на колене на сцената на шоуто и пред милиони зрители. За радост на всички, Ати каза "Да"!

Шоуто продължава на 28 ноември от 21:30ч. по bTV, когато ще разберем резултатите от зрителския вот! Още четирима изпълнители ще напуснат шоуто завинаги в петък!

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат
нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение и където можете да спечелите билети за концертите на живо! Подробностите са тук>>>

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!