Шарена музика от шарени участници

Купонът на сцената на "Гласът на България” става все по-зрелищен с всеки следващ концерт на живо. В третия голям спектакъл в шоуто вчера – 22 април, видяхме половината от "оцелелите” изпълнители след първите два концерта или точно 12 участници – по трима от отборите на Вики Терзийска, Миро, Преслава и Данчо Караджов.

Чухме Риана, Бионсе, Лени Кравиц, Кели Кларксън, Уитни Хюстън, Джеймс Браун, Софи Маринова и какво ли още не – изпълненията бяха шарени, както и самите участници с екстравагантните си визии.

Колкото и да си ги обичаме обаче още тази вечер ще трябва да се разделим с четирима от тях. Зрителите вече направиха своя избор със sms и онлайн гласуването и тази вечер в 21ч. ще разберем кои участници са били спасени със зрителския вот. По един участник от всеки отбор ще бъде спасен от зрителите. Останалите двама отиват на елиминации и треньорът ще избере кой от тях заслужава да продължи напред.

Докато чакате развръзката на снощното шоу, можете да гледате безброй пъти изпълненията на участниците в третия голям концерт ТУК>>>

Когато натрупате впечатления, можете да ни ги споделите в коментарите на сайта или във Facebook и Twitter.