Селим Миров, Дани Чуков, Ивелина Долапчиева и Крум Филипов напуснаха шоуто...

Още четирима участници напуснаха шоуто завинаги след четвъртия концерт на живо на 24 ноември! В специалното издание на шоуто на 28 ноември по bTV станаха ясни резултатите от зрителския вот!

Отбор Десислава

Зрителите спасиха Кристина Иванова, а Селим Миров и Виктория Пенева се изправиха един срещу друг и напред продължи Виктория. Селим отпадна от шоуто завинаги!

Отбор Орлин Горанов

Най-много зрителски гласове в отбора на Орлин Горанов събра Тюркян Исмаил. Дани Чуков и Сабина Донева трябваше да се борят за оставането си в шоуто и победител във вокалната битка стана Сабина. Дани отпадна от шоуто завинаги!

Отбор Миро

Зоя Мутишева бе спасена от зрителите и така Ивелина Долапчиева и Християна Дънкова се изправиха една срещу друга във вокална битка за оставане в шоуто. Битката бе спечелена от Християна, а Ивелина напусна шоуто завинаги!

Отбор Атанас Пенев

Прясно сгодената Ати Молова събра най-много зрителски гласове в отбора на Наско и така Крум Филипов и Мария Маринова трябваше да защитават мястото си в отбора на рокаджията. Наско избра да продължи напред с Мария и Крум отпадна от шоуто завинаги!

„Гласът на България“ продължава с петия голям концерт на живо на 30 ноември от 20ч. по bTV!

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат
нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение и където можете да спечелите билети за концертите на живо! Подробностите са тук>>>

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!