Сабина Донева, Яна Каменова, Светлана Чепразова и Виктория Пенева отпаднаха от шоуто...

Осминафиналната битка на голямата сцена на „Гласът на България“ мина, замина и взе със себе си още четирима изпълнители, които няма да ни радват с изпълненията си занапред в шоуто!

Отбор Орлин Горанов

Зрителите дадоха най-много гласове в отбора на Орлин на Петър Рангелов. Треньорът избра да спаси Анна Пешева и с това си решение изправи една срещу друга Тюркян Исмаил и Сабина Донева. Двете дами пяха отново за оставане в шоуто и напред продължи Тюркян.

Отбор Наско Пенев

Най-много зрителски гласове в отбора на Наско събра Ати Молова. Рокаджията спаси Стефани Илиева и така Яна Каменова и Мария Маринова трябваше да се изправят една срещу друга, за да защитят мястото си в отбора. Напред продължи Мария, а Яна отпадна от шоуто завинаги.

Отбор Миро

Невена Цонева отново бе изпълнителят от отбора на Миро, който събра най-много зрителско одобрение. Треньорът спаси Християна Дънкова и така останалите две изпълнителки в отбора – Зоя Мутишева и Светлана Чепразова се сблъскаха във вокален двубой. Победител излезе Зоя и Светлана отпадна от шоуто завинаги.

Отбор Десислава

Най-много зрителски гласове в отбора на Деси събра Кристина Иванова, а Деси спаси Асен Михайлов. Така на голямата сцена се сблъскаха Ивета Костова и Виктория Пенева и напред продължи Ивета.

"Гласът на България" продължава с шестия концерт на живо на 7 декември от 20ч. по bTV!

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат
нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение и където можете да спечелите билети за концертите на живо! Подробностите са тук>>>

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!