Представяме ви: отбор Иван Лечев!

Иван Лечев пръв напълни отбора си! Кой ли не би искал да попадне под крилото на тази легенда на българската музика? Да видим и неговите 12:

Димитър Атанасов и Христо Младенов бяха първи. Те впечатлиха с уникалното си изпълнение на "Уморени крила" и накараха треньорите буквално да се сбият за тях. Мирела Милкова показа класа и самоконтрол в изпълнението си и заслужено зае второто място в отбор "Иван Лечев"! Симона Загорова се оказа изненадата в този отбор, докато момичето с китара Габриела Ничева изглежда дойде точно на мястото си. Господин Лечев категорично избра Яна Чакалска, която го впечатли с блендата на гласа си. Рокаджийката Десислава Ашикова също направи логичен избор и попадна в отбора на легендата на ФСБ. Иван Енчев успя да докосне нашия треньор емоционално и така зае седмото място в отбора му. Енергичната Джени Шен добави цвят и разнообразие към дванайсеторката.  С песента на ФСБ "Високо", Радко Петков нямаше как да отиде в друг отбор, а още един рокаджия Драгомир Драгиев попадна на логичното място. Последните две места бяха заети от чаровния Николай Стойнов и борбената Натали Николова.

Само шест от тези изпълнители ще спечелят двубоя си! Не пропускайте да гледате съревнованието между тях, ще бъде наистина вълнуващо.

Неделя 20:00 bTV - вокалните двубои в "Гласът на България"!