Полуфиналът разтърси ефира с впечатляващи звездни музикални комбинации!

Полуфиналът на най-обичаното музикално шоу в България разтърси ефира с невероятните изпълнения на осмината полуфиналисти и техните звездни партньори!

Кристина Иванова, Ивета Костова, Зоя Мутишева, Невена Цонева, Анна Пешева, Петър Рангелов, Стефани Илиева и Ати Молова се изправиха пред зрители и фенове в компанията на Deep Zone Project, Галена, Криско, Йордан Караджов, Ева квартет, Маргарита Хранова, Анелия и Борис Солтарийски.  Неделният концерт бе открит от отбора на Миро - Зоя Мутишева и Невена Цонева, който изпълни заедно с треньора си хитовете „Губя контрол“ и „Рискувам да те имам“, а шоуто закри Десислава, заедно с Кристина Иванова и Ивета Костова, които изпълниха „Simply The Best” на Тина Търнър. По време на изпълнението Десислава показа невероятни умения в танците, в които се включиха и тримата й колеги треньори, а изпълнението й бе толкова атрактивно, че публиката и водещите поискаха да го изпълни отново.   

Неделната вечер бе наситена с емоции. Изпълненията на някои от участниците просълзиха Наско на няколко пъти. Емоционалността на рокаджията, според Миро, се дължи на нежната му душа, която е взела връх, след като Наско вече веднъж разбра какво е да си жена, пеейки на високи токчета. Десислава пък се опита да прикрие своите емоции зад много шеги и закачки, които допринесоха за настроението в залата.  

Полуфиналният концерт в "Гласът на България" бе подчинен и на една благородна кауза. Сумата от sms гласуването във вчерашния концерт в шоуто, заедно със средствата, събрани от служителите на bTV и „Седем осми”, ще бъдат дарени на Борис Гуджунов. Размерът на сумата ще бъде обявена на 21 декември, когато е финалът на музикалното риалити.

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат
нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение и където можете да спечелите билети за концертите на живо! Подробностите са тук>>>

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!