Пет запомнящи се изпълнения от кастингите на тъмно от миналия сезон на "Гласът на България"

Остават само няколко дни до началото на 5-ти сезон на "Гласът на България"!

Припомняме ви пет от най-запомнящите се и качествени прослушвания от миналата година.

 

1. Дуетът Христо Младенов и Димитър Атанасов - Уморени крила

Димитър и Христо влязоха в историята на "Гласът на България" като първия дует, явил се в шоуто. Но качествата им далеч не се изчерпат с това. Те демонстрираха вкус, музикалност и невероятно сценично присъствие. Тяхната версия на "Уморени крила" им донесе един от най-успешните и убедителни кастинги на тъмно в историята на шоуто. Христо и Митко достигнаха полуфинал и се разминаха със съвсем малко от участие на финалния концерт.

2. Никола Константинов - Flashlight

Никола предизвика истински фурор в социалните мрежи. Изпълнението му събра милиони гледания и хиляди споделяния. Мнозина предричаха лесна победа във формата за момчето с уникалния глас, но той не успя да прескочи супер битките. Въпреки това, Никола успя да спечели хиляди фенове.

3. Милена Цанова - Can you feel my heart

Милена определено е един от най-отличаващите се гласове от миналия сезон на шоуто. С изключителна рокаджийска бленда и огромна емоционалност, тя впечатли всички треньори и зрители. Нещата стигнаха до там, че вокалът на световно известната група Bring me the horizon сподели нейното изпълнение. "Де да можех да пея толкова добре..", написа Оливър Сайкс. Милена отпадна на супер битките, но със сигурност я чака бляскава кариера в музиката.

4. Сара Сюзет Намба - I have nothing

Сара Сюзет демонстрира изключителен тембър и толкова мощен глас, че столовете на треньорите се счупиха. Тя беше безкомпромисна по време на цялото предаване и се размина на косъм с победата. Определяна от треньори и фенове като най-очаквания финалист, Сара не разочарова с нито едно изпълнение, а заявка за победа даде още на кастинга на тъмно!

5. Ива Тодорова - Hit the road Jack

Ива се появи с китара, която изглеждаше по-голямата от самата нея, но впечатли всички с изпълнението си! Извън всякакви рамки, тя представи алтернативно и красиво изпълнение, което веднага й донесе огромна подкрепа от зрителите. Треньорите ни се бориха за нея с всички сили. Ива не успя да премине през супер битките, но ще остане запомнена като участник извън стереотипите.