Първи попълнения в отборите на Миро, Вики и Данчо Караджов

Дългоочакваният втори сезон на "Гласът на България" започна! Миро, Вики и Данчо Караджов успяха да привлекат първите таланти в отборите си.

16-годишната Николета Станойкова смая треньорите с изпълнението си на Sweet Child O’ Mine на Guns N’ Roses и си осигури участие в следващия етап на шоуто. Гласовитата изпълнителка стана първото попълнение в отбора на Вики Терзийска и двете заедно ще борят конкуренцията занапред.

Рокаджията Данчо Караджов пък успя да привлече цели 3 гласовити дами в отбора си. Станислава Семова, Десислава Златева и Веселина Ценова продължават напред в отбора на фронтмена на „Сигнал”.

Миро посрещна в отбора си Асен Тренчев от Банско и Милен Кръстев от Велико Търново.

Единствено Преслава не можа да се сдобие с талант за отбора си, но това скоро ще се промени. "Искам да си мой!” – с тези думи чаровната изпълнителка ще привлече първия мъж в отбора си. Но кой е той и с какво изпълнение успява така да омае Преслава, ще разберем във втория епизод на шоуто – на 12 февруари, от 21ч. по bTV!

Дотогава можете спокойно да споделяте впечатленията си от участниците, които видяхме досега, на сайта на шоуто, във Facebook и/или в Twitter. Кои са първите ви любимци?