Отборите започнаха да се пълнят! Напрежението се покачва..

Трети епизод на "Гласът на България"! Какво да си каже човек, освен едно огромно "УАУ!".

Началото даде Паулина Горанов. Чаровницата пристигна от Полша и заяви, че в България се чувства у дома.. Ами, добре дошла! И добре дошла в "Гласът на България" и то в отбор Поли Генова.

След това на сцената се качи Джъстин Бий...Упс, Иван Иванов! Той изпя по чудесен начин "Love yourself" и се озова в отбора на Камелия! Сигурен е, че тя ще го отведе до финала.

С мощен лай, който се превърна в стилно пеене, Яна Чакалска се настани в отбора на Иван Лечев! Той заяви, че обожава "черно" пеене и че тя е българската Арета Франклин.. Да видим дали ще се окаже прав!

Ивайло Филипов кацна от Русия точно навреме за шоуто.. Богата му биография си пролича - момчето пя уверено и стоеше на сцената като истинска звезда! Това не убягна на треньорите ни. Те веднага разпознаха Ивайло като изключително ценен участник.. Но борбата за него спечели Графа.

"Пеещото котенце сладурана" Радостина Гунгалова също се пребори за място по-нататък! Тя впечатли с нежно и лирично изпълнение на "Memories".. И се оказа в отбора на Камелия.

Свилен от "Остава" покани Мария Велкова в шоуто, а тя не разочарова.. Графа каза, че такъв тембър го подлудява. Мария реши да заложи на това и се присъедини към отбора му!

Последна за вечерта беше Мария Димова, известна и като Mia D.  След като RnB момичето заби импровизиран рап с водещите, всички очакваха такова изпълнение и на сцената. Нищо подобно - зазвуча разтърсваща народна музика! Мария изпълни "Калиманку Денку" и отиде в отбора на Поли.

За съжаление талантливите Кирил МетодиевЯница Добрева и Надина Калоянова не успяха да продължат! Ние им пожелаваме да продължат да се занимават с музика и пак да се върнат в "Гласът на България".

Така малко по малко отборите се запълват!

Очаквайте битката за оставащите места следващата неделя от 20:00 по bTV!