Още четирима напуснаха шоуто

Още четирима участници отпаднаха след елиминациите след четвъртия голям концерт в "Гласът на България“. Мъчно ни е, но истината е, че по-леко няма да става. Стягайте нервите, а по-чувствителните да приготвят кърпичките, защото тепърва ще се леят много талант и сълзи!

В понеделник – 6 май, навръх Гергьовден, участниците от всички четири отбора излизат на осминафинал и трябва да подготвят тежката артилерия, ако искат да продължат напред в шоуто.

На сцената в понеделник със сигурност ще видим Васил Чергов, Ивайло Донков, Мирослав Цанков и Петър Рангелов – четиримата изпълнители, които зрителите спасиха по време на четвъртия концерт на живо!

Кристиян от отбора на Преслава, Галина от отбора на Миро, Диляна от отбора на Вики и Гита от отбора на Данчо Караджов пък не успяха да се преборят за участие в концерта на 6 май, защото треньорите им предпочетоха техните опоненти на елиминациите след четвъртия голям концерт в "Гласът на България“. Желаем много късмет и на четиримата! Те доказаха, че имат всичко останало, което им е необходимо, за да станат велики – те имат талант!

Не пропускайте осминафинала в "Гласът на България“ – 6 май, 20ч. на живо по bTV!

Дотогава очакваме да ни споделите всичко, което ви се споделя, тук – в сайта на шоуто, във Facebook или в Twitter.

Шеметни почивни дни от мен!

Емануела =)