Нови фаворити изгряват след поредните кастинги на тъмно! Голяма изненада в интернет пространството!

Oще един страхотен епизод с кастинги на тъмно мина в неделя.
Талантливи участници и вълнуващи изпълнения видяха зрителите на "Гласът на България"!

 

Най-много овации обра малкият Иван Стоянов. Той беше скрит зад бялата завеса и дори и публиката не разбра кой пее. А когато се разкри, Иван беше посрещнат като истинска звезда! С рядък висок глас и завидна вокална техника, той се утвърди като един от фаворитите в тазгодишното шоу.

 

За пръв път от началото на предаването, участник който не успя да прескочи кастингите на тъмно, събра толкова много внимание и одобрение. Митко Алексиев трогна всички с емоционалното си изпълнение в което той показа, че свири прекрасно на кларинет и изпълни страхотно "Ако една звезда си". Това обаче не беше достатъчно за треньорите ни и те не се обърнаха. Въпреки това, Митко събра огромна подкрепа и одобрение в социалните мрежи от зрителите!

 

Пеещият актьор Момчил Степанов показа опит, рутина и изключителен талант на сцената. Треньорите бяха очаровани от него и го сравниха с големи имена в световната музика. Момчил категорично даде заявка, че може да издържи на напрежението в останалите етапи на "Гласът на България". Дали това не е един от бъдещите финалисти? Предстои да разберем!

 

Не пропускайте кастингите на тъмно! В неделя от 20:00 само по bTV. Става все по-напечено и все по-интересно. Защото това е "Гласът на България"!