Невероятни двубои запалиха сцената на "Гласът на България"!

Втори етап започна! Очакванията са оправдани, невероятни усилия хвърлиха всички изпълнители. И резултатите са прекрасни.

Да видим какво се случи в отборите.

Отбор Камелия

Първи в този отбор една срещу друга се изправиха Ралица Грудева и Мария Димитрова. След равностойна и огнена битка, Ралица излезе победител, а Мария напуска шоуто. Въпреки това, тя остави отлични впечатление и влезе в сърцата на много хора със своята емоционалност и непринуденост! А Ралица вече гледа към следващия етап.

Втората битка беше между опита и младостта. Кристина Кабадиева и Габриела Байкушева изпяха една класика. Накрая младостта отстъпи пред опита! Кристина намери вътрешната сила и увереност и те й донесоха победата. Габриела обеща да се завърне в следващия сезон на шоуто по-добра от всякога.

Отбор Поли

Един двубой се проведе при Поли Генова. Но какъв двубой само! Явор Велчев и Паулина Горанов звучаха като истински завършен дует! Това разбира се предначерта съдбата им - да няма губещ в този дуел! Поли избра Явор да продължи напред, а Паулина беше открадната от Камелия!

Отбор Графа

Две битки се състояха и при царя на баладите! Очаквано лирични изпълнения, но все пак изключително мощни! Пример за това са Кристиан Грънчаров и Мишо Мишев. Те сътвориха изключителна версия на "Бягство" и развълнуваха всички! Кристиан излезе победител, но Мишо не бива да е твърде разочарован. Графа обеща да напише песен за него! И това ако не е награда..

Дамите не останаха по-назад! Мария Велкова и Валерия Ясибаш изпяха песента си по невероятен начин. Въпреки, че Валерия напусна шоуто, тя доказа че има изключителен талант. А пък Мария вече гледа към супер битките, където ще трябва да покаже още повече за да спечели!

Отбор Иван Лечев

Трудно може да се опише изпълнението на Симона Загорова и Радко Петков! Предлагаме ви просто да го чуете. Радко продължи в отбор Иван Лечев, а Симона беше открадната от Поли Генова.

 

Началото беше изключително силно! Да видим какво предстои другата седмица! Неделя, 20:00 часа bTV! Вокалните двубои в "Гласът на България"!