Момчето, което спечели сърцата на хората...

Много рядко човек може да стане свидетел на такова масово удивление..

И все пак цифрите говорят. След първи епизод на кастингите на тъмно в "Гласът на България" - стотици хиляди гледания на изпълнението на Никола Константинов  в интернет. Десетки статии за него. Хиляди очаровани хора, които вече мечтаят да бъдат на негов концерт.. И всичко това благодарение единствено на прекрасния му глас.

Но малко повече за него - все пак Никола не се е научил да пее толкова хубаво сам! Роберта Ганова и Ани Върбанова се грижат за развитието му в Национално музикално училище "Л. Пипков" в София. Той завършва със специалност поп и джаз пеене пред 2011.

След това Никола се присъединява към джаз формацията "Tamara Voices" и продължава да пее там.

Бил е на една сцена с истински джаз легенди - Милчо Левиев, Вики Алмазиду, Били Кобъм..

Любимите му изпълнители са разнообразни и от различни стилове - Род Стюарт, Фил Колинс, Майкъл Джексън, Джеси Джей, Георги Христов, Дейвид Ковърдейл.. Мечтае си да бъде успешен като тях!

Иксрено му го пожелаваме! А ако искате да видите още от Никола - не пропускайте "Гласът на България" всяка неделя от 20:00 по bTV!

Само на glasat.btv.bg ще можете да прочетете още любопитни факти и да видите интересни задкулисни снимки на любимите си изпълнители.