Мария Маринова, Асен Михайлов, Тюркян Исмаил и Християна Дънкова отпаднаха от шоуто...

Финалът на най-обичаното музикално шоу в родния ефир наближава! Преди финалния концерт обаче ни предстои полуфинална битка на голямата сцена на "Гласът на България". След поредния специален епизод в шоуто – 12 декември, още четирима изпълнители напуснаха надпреварата и така се оформи полуфиналната осмица в третия сезон на "Гласът на България"!

Отбор Наско Пенев

Най-голям процент от вота на зрителите събра Ати Молова. Мария Маринова и Стефани Илиева се изправиха една срещу друга във вокален двубой, от който победител излезе Стефани. Мария напусна шоуто завинаги!

Отбор Десислава

Кристина Иванова за пореден път събра най-много зрителски гласове в отбора на Деси. Съотборниците й Асен Михайлов и Ивета Костова трябваше да защитяват мястото си в отбора с още едно изпълнение на голямата сцена. Деси избра напред да продължи Ивета и така Асен отпадна от шоуто.

Отбор Миро

За поредна седмица зрителите определиха Невена Цонева за свой фаворит в отбора на Миро. Християна Дънкова и Зоя Мутишева се впуснаха във вокална битка и победител в нея стана Зоя. Християна отпадна от шоуто.

Отбор Орлин Горанов

Петър Рангелов събра най-много зрителски гласове в отбора на Орлин. Анна Пешева и Тюркян Исмаил трябваше да се изправят една срещу друга на голямата сцена и Анна надделя във вокалния двубой. Тюркян напусна шоуто завинаги!

"Гласът на България" навлиза в решителната си фаза! Шоуто продължава с полуфинален концерт на 14 декември от 20ч. на живо по bTV!

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат
нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение и където можете да спечелите билети за концертите на живо! Подробностите са тук>>>

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!