Мария Димитрова - Свободная.. Тази, която остави следа.

Не всички сълзи са от мъка!

Зрителите на "Гласът на България" успяха да разберат това в поредния епизод на предаването.. Изпълнението на Мария Димитрова-Свободная беше емоционално, разтърсващо. Дори и да не беше перфектно, тя успя да докосне чрез него хората. Разплака се от щастие на сцената и намери своето място в отбора на Камелия. "Така сърцето ми усети.."

Малко повече за нея - бесарабска българка, родена в Молдова. От четиригодишна се занимава с пеене. Завършва музикално училище с пиано, учи поп и джаз пеене в България, след това и в Русия. Именно там, в Москва, през 2015-та успешно завършва Московски Хуманитарен Университет с квалификация: педагог по пеене, артист на сцена и солист на ансамбъл. В продължение на половин година работи с музикален продуцент и записва песента „Pheromones".

Участвала е на редица конкурси и фестивали, пише авторски песни на български, руски и английски. Мария Свободная е сценичното име, което предпочита.

Пожелаваме й още много радостни моменти на сцената на "Гласът на България"!

А за да видите още талантливи и чаровни изпълнители като Мария, не пропускайте да пуснете bTV всяка Неделя в 20:00 часа!