Маргарита, Тени, Боряна и Пламен напуснаха шоуто завинаги

След положителните емоции от изпълненията на участниците в първия концерт на живо, дойдоха обратното-на-положителните емоции от елиминациите в епизод 18, след които казваме "чао“ на четирима участници в шоуто!

Най-много зрителски гласове от sms-и и онлайн гласуването в отбора на Миро събраха Вася Попова и Венцислав Кътов! Така те бяха спасени и на елиминации една срещу друга се изправиха Емилия Валенти и Маргарита Инчева! Миро избра напред да продължи Емилия и така Маргарита отпадна от шоуто завинаги.

В отбора на Вики Терзийска най-много зрителски гласове събраха Николета Станойкова и Надежда Димитрова. Тени Омеде и Мадлен Ковачева трябваше отново да изпълнят песните си от първия концерт на живо и да впечатлят треньорката си. По-доброто впечатление у Вики създаде Мадлен и тя продължава напред, докато Тени отпадна от шоуто завинаги!

Христо Младенов и Яница Рагева обраха зрителските гласове в отбора на Йордан Караджов и така осигуриха елиминации за съотборниците си Боряна Бонева и Станислава Семова. Йордан Караджов отсъди, че Станислава е била по-добра и тя продължава напред. Боряна отпадна от шоуто след първия концерт на живо.

За място в отбора на Преслава трябваше да се борят Пламен Борисов и Няголета Желева, след като Тодор Георгиев и Цветелин Николов бяха спасени от зрителите. Преслава избра Няголета и така Пламен отпадна от шоуто завинаги.

И така казваме "чао и до скоро" на четирима участници! Маргарита, Тени, Боряна и Пламен, бяхте вдъхновяващи! Стискаме ви палци! 

"Гласът на България" продължава с втория концерт на живо в понеделник - 15 април, от 20ч. по bTV! 

Целите епизоди на шоуто, както и отделните изпълнения на участниците, можете да гледате тук>>>

Много сме – силни сме… във Facebook и в Twitter!