Лазар Кисьов, Мариета Петракиева, Тихомир Цонев и Станислав Георгиев-Сисо напуснаха шоуто...

Още четирима участници напуснаха шоуто завинаги след втория концерт на живо в „Гласът на България“!

Отбор Миро

Зоя Мутишева събра най-много зрителски гласове, а Миро спаси Ивелина Долапчиева и така изправи един срещу друг Лазар Кисьов и Християна Дънкова! Християна продължи напред, а Лазар отпадна от шоуто завинаги!

Отбор Наско Пенев

Зрителите определиха Ати Молова за най-добрия участник от отбора на Наско във втория концерт на живо. Наско реши напред да продължи и Мария Маринова, а Мариета Петракиева и Крум Филипов се изправиха един срещу друг на голямата сцена и напред продължи Крум!

Отбор Десислава

Най-много гласове в отбора на Деси събра Кристина Иванова, а треньорката спаси Селим Миров и така един срещу друг на сцената се изправиха Тихомир Цонев и Виктория Пенева! Победител в битката стана Виктория, а Тихомир отпадна от шоуто!

Отбор Орлин Горанов

Най-много зрителски гласове събра Тюркян Исмаил, а Сабина Донева спечели доверието на треньора си и бе спасена. Във вокална битка се сблъскаха Станислав Георгиев-Сисо и Дани Чуков и напред продължава Дани. Сисо отпадна от шоуто завинаги!

Поредният емоционален концерт в шоуто е на 16 ноември от 20ч. на живо по bTV!

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение и където можете да спечелите билети за концертите на живо! Подробностите са тук>>>

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!