Край на "кражбите", още петима отпаднаха от шоуто завинаги

14 чисто нови всенародни любимци се качиха на ринга в епизод 13. Деветима от тях ще продължат да ни радват и занапред в шоуто, а останалите...

След като Данчо Караджов, Вики и Миро изразходваха "кражбите" си още в първите вокални двубои, цели петима участници отпаднаха от шоуто в третото издание на битките.

Стефан Вашев от отбора на Вики Терзийска, Искра Василева и Десислава Златева от отбора на Данчо Караджов, Асен Тренчев от отбора на Миро и Борислава Семерджиева от отбора на Преслава няма да леят талант на сцената на шоуто занапред. Успех, бяхте чудесни =)

Преслава пък успя да спаси двама изпълнители, открадвайки ги от отборите на Данчо Караджов и Вики Терзийска – съответно Найден Димитров и Деляна Николова. Така и Преслава вече няма право на "кражби". С това интригата във вокалните двубои се заплита! Вече наистина всичко е в ръцете и гласовете на участниците!

Кой още ще продължи напред и кой ще отпадне завинаги от "Гласът на България" - гледайте утре (26 март) от 20:30ч. по bTV!

Всички епизоди на шоуто, както и отделните изпълнения на участниците, можете да гледате тук>>>

Когато се наситите на хубави изпълнения или просто решите да си починете за момент, можете да ни споделите какви са впечатленията ви от двубоите, участниците, треньорите и времето навън във Facebook или в Twitter.