Кои гласове допълват отборите след третия кастинг "на тъмно"?

И третият епизод с кастингите „на тъмно“ не разочарова феновете на „Гласът на България“, а и треньорите, които успяха да привлекат в отборите си поредните талантливи изпълнители!

Орлин Горанов може да се похвали с гласовете на Сабина Донева и Анна Пешева, които вече са в неговия отбор. Десислава посрещна в своя отбор българската млада Адел – Анджела Киркова, и родния Енрике Иглесиас – Асен Михайлов. Отборът на Наско Пенев също си има ново попълнение в лицето на Радостина Колева, а Миро успя да привлече в отбора си талантливата Ивелина Долапчиева, която впечатли всички със своята интерпретация на хита Ooop!... I Did It Again на Бритни Спиърс.

Шоуто продължава! Гледайте 2-часовия четвърти епизод на „Гласът на България“ на 28 септември от 20ч. по bTV!

Дотогава можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vSage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение!

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто! Гледайте „Гласът на България“ на 28 септември по bTV!