Кастингите на тъмно продължават под пара! Все по-оспорвана битка за таланти в "Гласът на България"!

Мина пореден епизод на "Гласът на България" и поредна група таланти показаха уменията си в ефира на bTV!

Симона Симеонова даде начало на епизода, но малко не й достигна да накара някой от треньорите да се обърне. Разочарованието за нея беше голямо, но ние сме сигурни, че Симона ще се върне по-силна от всякога!

Следващ на сцената се качи французина Антъни Морено. Той успя да спечели Камелия с чувственото си изпълнение и продължи напред в предаването.

Ния Петрова също успя да впечатли с уникален пясъчен тембър. Графа пръв отбеляза уникалното й звучене, но Ния реши да отиде в отбор Иван Лечев, който пък пръв натисна бутона си.

Лечев спечели за отбора си и Андрей Генчев, който ни представи невероятно класическо рок изпълнение. За този участник нямаше съмнение къде ще попадне след като показа и страхотно соло на електрическа китара!

Следващото изпълнение беше на Ягода Тренева! Тя се завърна в "Гласът на България" след като не успя да достигне концертите през втория сезон. Ягода ще се надява да постигне по-голям успех като част от отбор Камелия в сезон пет.

Още едно момче с електрическа китара се качи на сцената. Ивайло Христов се справи страхотно и успя да си спечели място в отбор Графа!

Вера Бурмова продължи силното представяне на участниците от този епизод и демонстрира огромен глас. Абсолютно заслужено тя си спечели място при Иван Лечев.

Дара Екимова също реши да се яви в "Гласът на България". Болно гърло и напрежение и изиграха лоша шега и тя не успя да накара треньорите да се обърнат. Въпреки това, тя получи лични поздравления от Поли Генова зад кулисите.

След нея Андрей Чолаков представи рок версия на.. Милко Калайджиев! Въпреки интересното изпълнение, Андрей не успя да се пребори за място във формата.

Финал на епизода даде Гергана Любенова. Нейната емоционална история, подкрепена с разтърсващо изпълнение, впечатли изключително много треньорите ни. Гергана доказа на баща си и на зрителите, че мястото й е на сцената! Тя продължава с отбор Графа за огромно разочарование на Поли Генова. 

 

Очаквайте още много страхотни изпълнения. Само в "Гласът на България" по bTV в неделя от 20:00 часа!