Как да не намразиш вторниците?

Не, че някога съм обичала вторниците, но откакто елиминациите в "Гласът на България" ни лишават от по четирима любими изпълнители всеки вторник, вече откровено не ги понасям.

След третия концерт на живо, Яница от отбора на Данчо Караджов, Емилия от отбора на Миро, Няголета от отбора на Преслава и Мадлен от отбора на Вики Терзийска напуснаха шоуто завинаги. Няма защо и едва ли има как да ги утешавам, но можем дружно да им благодарим за всички изпълнения, които ни подариха на сцената на шоуто и да им пожелаем успех и много музика. Пожелано!

И както съм тръгнала, да пожелая успех и здрави нерви и на треньорите ни, защото тяхната мисия става все по-невъзможна с всяка следваща елиминация.

Шоуто продължава на 29 април на живо от 20ч. по bTV, когато останалите 12 участника от отборите ще излязат на голямата сцена на шоуто в четвъртия концерт на живо.

Всички епизоди на шоуто, както и отделните изпълнения на участниците, можете да гледате тук>>>

Не забравяйте, че вие - потребителите на сайта, можете да спечелите покана за концертите на живо, участвайки в играта, която публикуваме всеки делник на сайта. Участвайте и в игрите на радио N-JOY.

Ако имате нещо за казване пък, мястото е в коментарите на сайта и в социалните мрежи – Facebook и Twitter. Както винаги, "стените” ни са отворени за вас.

До скоро,
Емануела