Ясна е голямата награда за победителя в третия сезон на "Гласът на България"...

Още една неделя премина с блясък и много впечатляващи изпълнения на участниците в "Гласът на България". Петият концерт на живо в третия сезон на шоуто беше открит с общо изпълнение на момичетата от отбора на Наско, предвождани от своя ментор. Специално за изпълнението на песента "Kiss" и за да спази едно свое обещание, дадено преди време на зрителите, Наско се появи на обувки с висока платформа и с леопардови мотиви. Въпреки височината от 12 см и страхотното неудобство, Наско стоически издържа и се справи мъжки с хореографията към парчето.

Минути след това изпълнение водещите Вики и Мартен зарадваха участниците и изненадаха зрителите, като най-после разкриха дълго пазената тайна на сезона, а именно наградата за победителя в шоуто! Освен най-желаното постижение - титлата „Гласът на България”, победителят в третия сезон ще получи парична награда в размер на 20 000 лева, запис на сингъл и лек автомобил!

Осминафиналистите в "Гласът на България" ще разберат резултатите от зрителския вот в петък – 5 декември, от 21:30ч. по bTV!

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат
нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение и където можете да спечелите билети за концертите на живо! Подробностите са тук>>>

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!