И на загубилите - честито!

Това беше всичко, приятели!!! Имаме си победител във втория сезон на "Гласът на България" и той се казва Ивайло!

Изпълнителят от отбора на Миро пребори Тодор от отбора на Преслава, Васил от отбора на Вики Терзийска и Красимира от отбора на Данчо Караджов на големия финал на 27 май... Финалистите, не ми се сърдете! Знам, че няма да ви хареса намекът за конкуренция и състезание в предишното изречение, но толкова си мога.

Ако сте внимавали в часовете по задкулисно излъчване на живо в сайта, вече сте разбрали от самите участници, че те никога не са приемали шоуто като състезание и всички се чувстват победители! Честито да ви е тогава, мили гласове! Вие спечелихте обожанието на публиката и ви пожелавам със здраве и късмет да си ползвате тази награда =)

А сега накъде? За Ивайло знаем със сигурност – той ще се обучава в Музикалния колеж "Бъркли” в Бостън, благодарение на bTV. Ще очакваме да ни се обади да се похвали с наученото и преживяното в едно от най-престижните училища за музика.

Останалите пък ще поемат по своите музикални пътеки и, както Тодор призова феновете да не забравят участниците след края на формата, аз призовавам участниците да не забравят формата след големия финал и да ни споделят всичко готино, което им предстои.

А вие, и мили, и драги зрители и потребители, продължавайте да подкрепяте любимците си от "Гласът на България", защото тяхната битка тепърва започва. Желая ви много любов и музика ❤♫

До скоро,
Емануела

Бо, Дени, Добри, Евгений, Миро, Рали, Светлето – това са УЕБ финалистите в "Гласът на България”, на които дължим снимките в сайта, снимките зад сцената, светкавичното качване на видеата, живото излъчване, постовете във Facebook и цялостната визия и функционалност на www.glasatnabulgaria.bg.