Четвъртфиналът в "Гласът на България" - концерт на надеждата

Четвъртфиналът в третия сезон на най-гледаното музикално шоу "Гласът на България" мина под знака на надеждата. В подкрепа на тежкото положение, в което е изпаднал един от най-добрите естрадни изпълнители на България – Борис Гуджунов, четиримата ментори в шоуто откриха неделния концерт с изпълнение на песента „Надежда”.

В шестия концерт в "Гласът на България" на 7 декември участие взеха 12 изпълнители. Четвъртфиналите в музикалната надпревара започнаха с тъга и много надежда, преминаха през много емоционални изпълнения и завършиха с прекрасната традиция от предишните концерти един от треньорите и неговият отбор да излязат с общо изпълнение на сцената. Тази неделя, честта бе за отбора на Орлин Горанов, който заедно със своя ментор изпълни “I Feel Good” на Джеймс Браун.


По време на двучасовия концерт в неделя вечер зрителите имаха възможност да се насладят на изпълнения в различни музикални стилове. "Малкото чудо" Стефани Илиева изненада зрителите с "Rehab" (Amy Winehouse), последвано от "Песен за червената шапчица" и Ати Молова, жизнерадостното “Happy” на Фарел Уилямс, изпълнено от Мария Маринова, придруженото с “La La La” (Naughty Boy ft. Sam Smith) на Ивета Костова, „Gipsy song” на Влатко Стефановски, изпълнена от Асен Михайлов, който излезе на сцената заедно със своята съпруга, и уникалната интерпретация на хита „Nothing Compares 2U”, изпята от Кристина Иванова. Невена Цонева попита „Who Wants To Live Forever”, а Зоя Мутишева смело заяви „Искам те пак”, Християна Дънкова разчувства с изпълнението си на „Esta Ausencia”, Анна Пешева пренесе зрителите в Париж с Zaz и „Je Veux”, Петър Рангелов сложи каубойската шапка и се превърна в „Джанго без окови”, а Тюркян Исмаил сложи край на всичко с едно категорично “Bang, Bang”.
 
Кои изпълнители ще продължат към полуфиналите и кои ще отпаднат две крачки преди големия финал, зрителите на bTV ще видят в специалното петъчно издание на „Гласът на България” на 12 декември. 

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат
нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение и където можете да спечелите билети за концертите на живо! Подробностите са тук>>>

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!