Борислав Бояджиев - Борче! Един от най-добрите..

Въпреки огромната скромност, която притежава Борче, той несъмнено е движещата сила на бенда в "Гласът на България". Неизчерпаемата му енергия и множеството музикални идеи помагат на участниците да се справят максимално успешно на сцената.

Изкуството тече в кръвта на Борислав. Родителите му Румен Бояджиев и Даниела Кузманова са дали страшно много на българската музика. Сега и той е на ход.

Публиката го познава главно като DJ! Той жъне редица успехи с TEABO. Не много български диджеи могат да се похвалят, че са изкарали цял сезон на остров Ибиса. Но освен страхотен DJ, той е и изключителен музикант. Владее всякакви ударни инструменти и няма ритъм, който да му се опре. Освен това е автор на аранжименти и песни за Графа, Орлин Павлов, Любо Киров, Бобо, Рафи и редица други изпълнители.

Допълнителен стимул за работата на Борче в "Гласът на България" е и неговата половинка - вокалната ни педагожка Теа, която наравно с него полага изключителни усилия за доброто представяне на участниците!

Нашето шоу е още една сцена на която Борислав Бояджиев показва талантите си. А по пътя му със сигурност предстоят невероятни неща! Вие просто се насладете на музиката и гледайте "Гласът на България"!