Бисерка Младенова, Соня Иванова, Диляна Йорданова и Мила Желева отпаднаха от шоуто!

Четирима от участниците в първия голям концерт в „Гласът на България“ отпаднаха от шоуто завинаги!

Отбор Орлин Горанов

С най-висок зрителски вот бе Петър Рангелов, Орлин Горанов спаси Иван Ченов и така Анна Пешева и Бисерка Младенова трябваше да се изправят една срещу друга на голямата сцена! След вокалната битка напред продължи Анна, а Бисерка отпадна от шоуто завинаги!

Отбор Миро

Участникът с най-много гласове от зрителите в отбора на Миро бе Невена Цонева! Миро реши напред да продължи и Оги, а Светлана и Соня се сблъскаха на голямата сцена в битка за оставане в шоуто! Победител в двубоя беше Светлана, а Соня отпадна от шоуто завинаги!

Отбор Наско Пенев

Зрителите решиха напред да продължи Венеция Нецова, а треньорът избра към нея да се присъедини Стефани. След вокална битка между Яна Каменова и Диляна Йорданова, напред продължи Яна!

Отбор Десислава

Ивета Костова събра най-много от гласовете на зрителите в отбора на Десислава. Деси реши напред да продължи и Светослав Владимиров и така Мила Желева и Асен Михайлов трябваше да пеят отново, за да заслужат мястото си в шоуто! Напред продължи Асен!

Не пропускайте втория концерт на живо на 9 ноември от 20ч. по bTV!

Можете да следите всички новини за шоуто тук – в сайта, във Facebook и в Twitter. Не щадете коментари и не жалете бутоните за споделяне – любимците ви имат нужда от вашата подкрепа! Хаштаг: #glаsat

Не пропускайте да се изявите на vStage – новата уеб сцена на България, където само гласът на феновете има значение!

Абонирайте се и за нашия YouTube канал, където също можете да гледате, споделяте и коментирате изпълненията от шоуто!