Надежда Богоева: Чувствам се много готова за полуфиналите на "Гласът на България"

С гласа си Надежда Богоева накара всички ментори на "Гласът на България" да се обърнат, но Любо Киров успя да спечели доверието й. Тя завоюва мястото си на полуфиналите след напрегнати "Крос битки". Надежда е първи курс студентка в Нидерландия и постоянно пътува до България заради "Гласът на България". 

"От малка се занимавам с музика. В 4 клас усетих, че може би мога да пея, но нищо професионално, не съм започвала уроци. Просто си пеех сама, докато в един момент не последваха куп неприятности от това. В 8 клас реално погледнато си изгубих гласа от неправилно пеене, защото пеех изцяло през гърло. За известен период от време ми беше трудно и да говоря, защото болеше, гърлото ми беше изключително стегнато. И се замислих, че аз повече мълча, отколкото да пея, значи допускам някаква грешка. Отидох на лекар и те ми казаха, че в крайна сметка имам възли, препоръчаха физиотерапия. Минах и през нея и после започнах да ходя при моята музикална педагошка Кремена Матева, която ми възвърна самочувствието, защото се бях наплашила. На мен ми се пееше, но се бях стреснала. И започнахме всичко от начало", разказва изпълнителката от отбор Любо Киров.

"Чувствам се много готова за полуфиналите на "Гласът на България", много развълнувана и нямам никакво търпение. Цялата подготовка е изключително вълнуваща. Поканих мама, куп най-добри приятели да ме подкрепят и приятеля ми, който идва от Германия, за да ме гледа", признава Надежда Богоева. 

Тази неделя, 27 ноември, точно в 20:00 часа по bTV започва първият концерт на живо в „Гласът на България“. В него ще се изявят 14-те най-силни участници за сезона, които се пребориха и стигнаха дотук. Това са: Десислава Латинова, Боян Боев, Цветелина Петрова и Никола Стоянов от отбора на Иван Лечев. Мишер, Соня Михайлова, Александър Петров и Елизабет Захариева от отбора на Галена. Виктор Стамболов, Надежда Богоева, Калоян Николов и Борис Лапшов от отбора на Любо Киров и двете дами Жаклин Таракчи и Силви Филип от отбора на DARA. Към тях на сцената ще се присъедини и победителят в ЗРИТЕЛСКАТА КРАЖБА, който ще бъде обявен от водещия Иван Тишев в началото на епизода.