Димитър Колев: Искам в бъдеще музиката да има по-голямо място в живота ми

Димитър Колев обърна и четирите стола на кастингите на тъмно в "Гласът на България" и доскосна всички с емоционалното си изпълнение на "Back To Black" на Amy Winehouse. Изправи се и във вокален двубой, който треньорите определиха като невероятен дует. Той постоянно сменя визията си и това не е нетипично за него.

"На сцената на "Гласът на България" винаги съм бил доста развълнуван. Адреналинът наистина е много голям там. Сцената е супер яка", сподели изпълнителят от отбора на Галена.

Още влизайки в музикалното шоу Димитър спомена, че не иска само да покаже, че може да пее, а да се чуе и историята му.

"В днешното общество има хора, които подтискат по някакъв начин себе си без да говорят с някого, без да споделят. Искам да покажа на хората, че няма смисъл от това. По-добре е да се доверят на някого и да говорят за тези неща, които подтискат там някъде дълбоко. Искам да покажа, че всъщност болката не е слабост", признава Димитър.

Изпълнителят е с различна сексуална ориентация. Той сподели пред Сашо и Деси как семейството му и приятелите му са приели този негов избор и през какви крайности е трябвало да мине, за да изяви себе си.

Димитър губи майка си и сестра си и това го кара да залитне към наркотиците. В момента това е зад гърба му и иска да разкаже повече за всичко, през което е преминал, за да даде кураж на други хора да потърсят помощ и да поговорят с някого за проблемите си.