Любо Киров: В този сезон на "Гласът на България" имаме възможност само два пъти да блокираме някого от треньорите

В неделя от 20 ч. започва новият сезон на "Гласът на България". Зрителите ще се насладят на грандиозно шоу с неповторими музикални изпълнения и много изненади. В студиото на "Преди обед" са мъжката половина от треньорите в "Гласът на България" - Иван Лечев и Любо Киров. 

"Този сезон е изключително интересен за това, че в повечето случаи с Лечев се сбиваме за някои от гласовете. Явно вкусът ни за поп, за рок, въобще за популярната музика във всичките й варианти ни съвпада. Ние искахме да се блокираме през цялото време, но нямаме тази възможност. В този сезон на "Гласът на България" имаме само два пъти възможност да блокираме някого от треньорите", разкри Любо Киров.

Но каква е тайната, за да се открие истинската звезда?

"След едно определено ниво на шоуто вече всички могат да пеят много хубаво и са ужасно талантливи. Вече от тук нататък ти трябва да прецениш кой е по-борбен, кой има повече мотивация", признава Иван Лечев.

Двамата треньори разкриха, че това е най-силният кастинг от всички сезони до сега.

"Дойдоха само и изключително можещи хора - пеещи. не знам откъде се взеха тези хора, дали пандемията не направи така, че да се завърнат от някакви места. Имаме българи, които са живели в чужбина", споделя Любо Киров.