Лидия Ганева - момичето, което трогна до сълзи Любо Киров

Едно момиче предизвика истински фурор преди дни. След като покори сърцата на публиката на детската Евровизия през 2016 година, успя да трогне и феновете и журито на "Гласът на България". Асен Манасиев ни среща с нея.

"Много съм благодарна, че съм с вас в момента, виртуално. В момента съм в дома си във Финландия. Много любимо мое място. И съм страшно щастлива след кастингите", споделя тя.

Макар и само на 15, голямата сцена съвсем не е непознато място за Лидия. През 2016г. тя представи достойно България на детската Евровизия.

Казва че оттогава не се е променила много, просто е пораснала и вече не се притеснява преди да излезе пред публиката.

"Обичам същата музика. Това, което се промени, е може би, че съм още по-целеустремена. А преди да изляза на сцената, не бях толкова притеснена, колкото си мислех, че ще бъда. Бях много притеснена на репетицията, но после си казах, че всичко ще е наред. Бях много развълнувана да споделя тази страхотна история – Drivers license. Много любима моя песен.

Много бих искала да пея на една сцена с Графа, Любо Киров, естествено Дара, Камелия Тодорова, Маргарита Хранова. Много съм вдъхновена от българската музика напоследък. Оливия Родриго също е една голяма моя мечта", допълва тя.

А какво предстои на Лидия, ще разберем съвсем скоро в новия сезон на "Гласът на България".