DARA: Имам страшно талантливи хора в отбора си и изключително много вярвам в тях

В разгара на вокалните двубои в "Гласът на България" в студиото на "Тази сутрин" днес гостува най-младият, най-весел и енергичен треньор в този сезон – очарователната DARA. До нея е и Дони, когото тя избра за гост-треньор в подготовката на отбора си в този важен етап на шоуто.

„Помня добре първата си среща с DARA. Преди години работех за едно музикално риалити и наш скаут от Варна ни изпрати видео с нея. Всички я харесахме и я поканихме на кастинг. През годините тя много се разви. Когато излиза на сцената, не търси обезателно одобрение, а прави това, което чувства, че трябва да направи. Това е един от признаците за добър артист… Освен всичко друго тя показа и че има железни нерви. Устоя на хейта в социалните мрежи“, сподели Дони.

DARA допълни, че комуникацията й с Дони е много лесна и двамата работят в добър синхрон.

„Всеки изпълнител от моя отбор си има своята специфика. Избираме най-подходящите за тях песни след внимателно обсъждане. Радвам се, че ни имат доверие и се вслушват в препоръките ни. По-притеснителните ги карам да клякат, преди да излязат на сцената, за да се отпуснат“, призна DARA.