Кристина и Керана от "Гласът на България": Репетициите за финала са много тежки

Специални гости в студиото на "Шоуто на Николаос Цитиридис" бяха осемте финалисти в "Гласът на България", които тази неделя за последно ще премерят сили на сцената и един от тях ще спечели наградата от 50 000 лева и титлата Глас на България 2020.

Втори на диванчето бяха Кристина Дончева и Керана от отбора на Камелия. Двете съпернички признаха, че се притесняват за финала в неделя.

Щурата Керана обича музиката и... физиката.

"Реално тръгвам от един клуб по физика, който се казва "Квант", който в момента е под опеката на Техническия университет, филиал Пловдив. Като деца бяхме много силна общност. Състезавахме се. Реално това е един от първите пъти, когато съм излизала на сцена. Защото състезанията се правят в Аулата на Техническия университет, с осветление, камери, микрофони и ни беше много забавно. И до ден днешен сме заедно и всяко едно дете, което е в Пловдив и има интерес не само към физиката, може да заповяда. Всичко е напълно безплатно", разказа Керана.

Приятелят на Кристина пък й даде обещание, че ако спечели "Гласът на България", ще й предложи брак. "Аз затова искам да спечеля шоуто", пошегува се талантливата изпълнителка.

Кристина призна, че преди участието си в "Гласът на България" тя е била в нещо като дупка. "Много неща преживях. Минах през други музикални формати, през български музикални компании. Чувствах се смазана от всички хора, които ме заобикаляха, но заедно с "Гласът на България", заедно с любовта, всичко потръгна и вярвам, че тепърва всичко предстои в живота ми", споделя Кристина.