Йоана и Александър за големия финал в "Гласът на България": Притеснението винаги го има, но се справяме

Специални гости в студиото на "Шоуто на Николаос Цитиридис" бяха осемте финалисти в "Гласът на България", които тази неделя за последно ще премерят сили на сцената и един от тях ще спечели наградата от 50 000 лева и титлата Глас на България 2020.

Първи на диванчето бяха Йоана Сашова и Александър Георгиев от отбора на Графа. Талантливата изпълнителка от Кюстендил призна, че вече започва да свиква с интереса на хората към нея.

"Всички много се зарадваха на нещата, които се случват около мен и доста често по улиците се снимат с мен и ме поздравяват. Много е яко, защото усещаш как хората ти се радват и енергията, която ти дават е толкова топла, чиста и добра и това те зарежда допълнително", разказва Йоана.

Александър Георгиев пък стигна до финал по доста интересен начин. Първоначално той беше в отбора на Михаела Филева, след това Графа успя да го открадне и накрая публиката каза своята тежка дума и го върна в шоуто. Музикантът е бил вратар в младежкия отбор на "Манчестър Юнайтед" и докато е пазел, винаги си е тананикал нещо.

"При мен музиката винаги е била първото нещо още, откакто се помня. Дядо ми го е открил в мен. Беше ми много трудно да взема решението да се занимавам с музика, тъй като и баща ми е спортист", споделя Александър.