Графа: Семейството в днешно време е абсолютен лукс

Минути след старта на седмия сезон на "Гласът на България" специален гост на Венета Райкова в "Папараци" е Графа. Той разказа, че и четиримата треньори много се забавляват за поредна година да са част от този формат, но и носят голяма отговорност. "Тази година конкуренцията е огромна между треньорите. Момичетата определено са се активизирали и много са се амбицирали да ни бият. Господин Лечев е с две корони, аз имам само една, така че Камелия и Михаела Филева със зъби и с нокти ще се борят за победата", сподели Графа.

Певецът разказа още, че от първия снимачен ден на "Гласът на България" двамата се закачат и шегуват помежду си. "Когато не са включени камерите, е много смешно, защото и четиримата по някакъв начин се допълваме, въпреки че сме много различни. А с Камелия в границите на възпитаното се шегуваме. Тя е много искрена, пряма и не се прави на някоя, която не е", разкри треньорът в "Гласът на България".

Въпреки че има много ангажименти, Графа сподели, че винаги гледа да намери време за семейството си. "Така си организирах ежедневието, че когато не съм на участие или концерти, съм с децата си и съпругата ми. Работя си от вкъщи. Аз карам децата си на училище. Тези минути в началото на деня са много ценни за мен, макар да са само 15-20. Това си е наша традиция", с усмивка разказва Графа.

На 10 юни феновете на Графа ще могат да се насладят на музиката му на грандиозния концерт на стадион "Българска Армия".