Готови ли са изпълнителите за последното си и най-важно представяне на сцената на "Гласът на България"?

Зрителите избраха 8 изключителни таланти, които да се борят за титлата "Глас на България" и наградата от 50 000 лева.

Готови ли са изпълнителите за последното си и най-важно представяне на сцената на "Гласът на България" - Поли Гергушева разговаря с финалистите.

Александър Георгиев

Много се радвам, че точно така всичко се случи. Аз вярвам в съдбата. Всичко се случи, защото си има причина.

Кристина Дончева

Смятам, че всеки, който е стигнал дотук, е претендент за титлата. Всички са страшно талантливи и аз съм много щастлива, че участвам точно в този формат, точно с тези хора.

Георги Шопов

Иван Лечев много добре знае как се свири рок и короната ще стои най-добре на неговата глава.

Пламен Бонев

Имаме спокойствието, от което имаме нужда в този възлов момент на напрежение. Да си в отбора на Мастър Лечев е привилегия.

Керана

Доста се свързвам с песните на Стефан Вълдобрев, защото смятам, че той е страхотен текстописец, но и във всяко едно нещо, с което се занимава, смятам, че е много добър. Ако има някой, който ми е близко до думата идол, бих казала, че това е той.

Елена Сиракова

Много се вълнувам. Виждам как пред мен се открива един нов хоризонт, изпълнен с нови и непознати лица, които чакат да чуят какво имам да им кажа. Това да бъдеш чут и споделен е най-голямото богатство за един артист.

Йоана Сашова

Доволна съм от това, което направих на полуфинала. И на хората много им хареса. Това е, което ме прави щастлива, защото стигам до хората по този начин.

Илин Папазян

Ако спечеля голямата награда, ще реализирам собствената си музика. Това смятам, че е най-ценното, което можем да направим - да споделим нашето изкуство през нашата призма.

Гледайте големия финал на "Гласът на България" от 20 часа по bTV.