Михаела Филева: Надежда и Христиан са най-разпознаваемите и талантливи участници, които стигнаха до полуфинала на "Гласът на България"

Тази неделя е полуфиналът в "Гласът на България". Христиан и Надежда спечелиха най-много симпатии сред зрителите от отбора на Михаела Филева на първия концерт на живо. Двамата музиканти и певци са много различни и обичат да творят собствена музика.

"Колкото повече работя с Христиан и Надежда, толкова повече осъзнавам, че нещата, които съм казала на кастингите за тях, са малко. Те наистина са много талантливи, със силни характери и заслужават да имат много дълъг път след "Гласът на България"", разказа техният треньор Михаела Филева.

Надежда призна, че никога не е вярвала, че ще стигне до полуфинала в шоуто. "Решението ми да се запиша в "Гласът на България", беше спонтанно. Бях толкова смела най-вече, защото мислех, че няма да продължа напред. Сега вече го приемам доста по-сериозно", сподели талантливата изпълнителка.

Христиан призна, че за последните два, три месеца е написал 7 песни и след края на "Гласът на България" възнамерява да ги запише и да реализира свой собствен албум.