Мариела Гошева

Име: Мариела Емилова Гошева

Откъде си? с. Галиче

Защо реши да участваш в "Гласът на България"? През целия си живот съм мечтала да стана певица и мечтата ми се сбъдна. От 8 години се занимавам с пеене. Реших да участвам в "Гласът на България", за да осъществя още една своя мечта - да пея на голяма сцена с Ку-Ку бенд и да преживея нещо незабравимо. Също така искам хората да ме познават, за да вървя напред в музикалната сфера.

Какво слушаш в момента? (любимите в момента изпълнители/групи) В момента слушам всякаква музика, стига тя да е хубава и да ме докосва по някакъв начин.

Какво слушаш винаги? (вечните любими изпълнители/групи) Винаги, когато съм тъжна, слушам балади, а през останалото време много други различни стилове.

Има ли песен, която сякаш е написана за теб и коя е тя? Има много песни, в които откривам себе си, и мисля, че "Продлжавам" е точната песен за мен, особено припева.

С какво обичаш да се занимаваш в свободното си време? Занимавам се предимно с неща, които са свързани с музиката. Свободното си време обичам да прекарвам с любимите си хора, със синчето ми, с приятели... слушаме музика, разхождаме се и говорим...

Какво би изпяла на финала? За финал бих изпяла нещо истинско, за да докосна сърцата на хората и да ги накарам да повярват в мен. 

МАРИЕЛА ОТПАДНА ОТ ШОУТО СЛЕД ВТОРИЯ КОНЦЕРТ НА ЖИВО! ЖЕЛАЕМ Й УСПЕХ!