Петър Рангелов

Име: Петър Велизаров Рангелов

Откъде си? От София

С какво се занимаваш? Пея по заведения и на специални поводи, ходя по участия

Защо реши да участваш в "Гласът на България"? Реших да участвам в този музикален формат, защото смятам, че това е единствената възможност за мен да се развия и да бъда оценен от по-голяма аудитория и най-вече да бъда оценен от доказани изпълнители, каквито са треньорите.

Какво/Кого слушаш в момента? (любимите в момента изпълнители, групи) Обикновено слушам етно-джаз изпълнители, също така си падам и по балканска музика, харесвам по-ретро RnB изпълнители, като Stevie Wonder, R Kelly, Usher, Craig David. Въобще слушам най-доброто от повечето жанрове, а българската народна музика е моята страст.

Какво/кого слушаш винаги? (вечните любими изпълнители, групи) Недялка Керанова, Saban Saulic, Stevie Wonder, Michael Buble, Muharrem Serbezovski, Братя Шахунц

Има ли песен, която сякаш е писана за теб и коя е тя? Zvonko Demirovic - Amalipe

С какво обичаш да се занимаваш през свободното си време? През свободното си време предпочитам да съм до семейството си и да помагам със строежа на моята къща.

Какво би изпълнил/а на финала? Ако е народно "Караджа дума Русанке", ако е друго – "Sway” на Michael Buble или "Singed, sealed, delivered” на Stevie Wonder

ПЕТЪР ОТПАДНА СЛЕД ОСМИНАФИНАЛА В ШОУТО! ЖЕЛАЕМ МУ УСПЕХ!