Кристиян Димитров

Име: Кристиан Димитров Димитров

Откъде си? От Стара Загора.

С какво се занимаваш? Откакто се пoмня се занимавам изцяло с музика. Композирам авторски песни от 5-6 години насам и се опитвам да намеря реализация с музика като изпълнител.

Защо реши да участваш в "Гласът на България"? Реших да участвам в предаването, защото искам да сбъдна мечтата си, която е да бъда певец и да достигна до сърцата на хората чрез музиката си.

Какво/Кого слушаш в момента? (любимите в момента изпълнители, групи) Слушам абсолютно всичко.Whitney Houston, Rihanna, Beyonce , Ne-yo, Pink, Chris Brown, Mariah Carey и доста други изпълнители ...

Какво/кого слушаш винаги? (вечните любими изпълнители, групи) Whitney Houston, Luis Fonsi, Christina Aguilera, Beyonce, Mariah Carey

Има ли песен, която сякаш е писана за теб и коя е тя? Оооо, страшно много са, наистина...

- Mariah Carey - Whenever You Call , Open Arms, Love Takes Time , Can't Let Go
- Luis Fonsi - Imaginame Sin Ti
- Whitney Houston - I Have Nothing, I Believe In You and Me, Greatest Love of All, I Look To You, Run To You, Try It On My Own .....и много други .... :)

С какво обичаш да се занимаваш през свободното си време? Обичам да гледам филми с приятели, много обичам морето и всяко лято, ако имам възможност, съм по нашето Черноморие. Умея да рисувам, но от години не съм имал възможност да се занимавам по-задълбочено. Интересна ми е и фотографията, но предимно музиката, писането на песни, както и това да се усъвършенствам вокално, са ми приоритет.

Какво би изпълнил/а на финала? Mariah Carey - Whenever You Call

КРИСТИЯН ОТПАДНА ОТ ШОУТО СЛЕД ЧЕТВЪРТИЯ КОНЦЕРТ НА ЖИВО! ЖЕЛАЕМ МУ УСПЕХ!