Ивайло Донков - Гласът на България!

ИВАЙЛО Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ ВТОРИЯ СЕЗОН НА "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ"!

Име: Ивайло Антонов Донков

Откъде си? От Варна.

С какво се занимаваш? Занимавам се с барокова музика.

Защо реши да участваш в "Гласът на България"? Записах се за участие в предаването, тъй като мисля, че това е път, по който трябва да поема, най-малкото за да навляза малко в музикалните среди на България, и да придобия по-големи шансове за работа.

А и не на последно място, за да създам приятни емоции на хората, които ме обичат.

Какво слушаш в момента? Какво слушаш винаги? (любими в момента изпълнителни/групи и вечни любими изпълнители) Не обичам думата”любими”. От доста изпълнители човек може да заимства и да получи желаното удоволетворение.

Може би като най-слушани от мен изпълнители определям Кристиан Кастро и Йоландита Монхе, а от българските певци слушам всички, за да бъда малко или много актуален.

Има ли песен, която сякаш е написана за теб и коя е тя? Не мога да се сетя сега за такава. Отговорност на певеца е да направи песента, като писана за него, за да въздейства и предаде съдържанието й.

Какво обичаш да правиш в свободното си време? През свободното си време практикувам домашен спорт, макар да не съм от най-постоянните, гледам стойностни теленовели и уча хубави барокови творби. Много обичам да излизам с приятели.

Какво би изпял на финал? О, не правя такива прогнози.