Христо Михайлов

Име: Христо Андреев Михайлов

Откъде си? Роден съм в гр.Котел, в момента живея в Бургас

С какво се занимаваш? В момента се занимавам с музика. Пея в една уникална бургаска механа и радвам душите на бургазлии.

Защо реши да участваш в "Гласът на България"? Реших да участвам, защото искам да докажа на всички, че има талантливи и можещи певци в попфолк жанра, които могат наистина да пеят, а не само да показват силикон и порно клипчета в интернет, и какви ли не още глупости, за да бъдат забелязани.

Какво слушаш в момента? (любимите в момента изпълнители и групи) В момента съм се отдал на по-чужд за мен стил и слушам световноизвестни поп и рок песни, евъргрийни и италиански парчета. Кефят ме много Bryan Adams, Tom Jones, Jessie J, Barry White, Eross Ramazzotti, Toto Cotugnu и т.н.

Какво слушаш винаги? (вечните любими изпълнители и групи) Слушам всякакъв стил музика. Много ми харесват смесени жанрове, например ромски парчета в джаз вариант. Възхищавам се на изкуството на Горан Брегович, любимите ми групи от българския поп и рок са Сигнал, Щурците, ФСБ, а от новите D2, Мастило. От попфолк жанра групата е една и много ми харесва - орк. Кристали. Също така обожавам българския фолклор, който, наистина за голямо съжаление, в България не е толкова популярен.

Има ли песен, която сякаш е писана за теб и коя е тя? Песен, като за мен, е всяка песен, изпята с душа. Не мога да определя дали има песен, която сякаш е писана за мен.

Какво обичаш да правиш в свободното си време? В свободното си време обичам да се ровя в интернет, ходя на фитнес, когато не ме мързи, обикалям по моловете. Любител сам на 3D филмите и обичам да излизам, да се забавлявам с приятели. Хобито ми е да пея! Животът ми е да пея! Не мога да си представя да не пея. Музиката е в мен и надделява. Всичко свързвам с музика, тя е моят живот.

Какво би изпълнил на финала? На финала бих изпълнил песен, от която хората да се побъркат от кеф. Тя е тайна, защото няма да бъде интересно за хората, ако я кажа сега. Ще дам всичко от себе си и няма да предам моя ментор Миро, който е готин пич и ми повярва.