Станислава Семова

Име: Станислава Семова

Откъде си? Аз съм родена и живея в град Русе.

С какво се занимаваш? Принципно се занимавам с музика. В момента работя като барман-сервитьор.

Защо реши да участваш в "Гласът на България"? Решението да се запиша за участие в "Гласът на България" го взех спонтанно. Нямах надежди и намерение за реализация в този формат.

Какво/Кого слушаш в момента? (любимите в момента изпълнители, групи) Няма точно определен стил музика, който слушам. Няма значение от стила, ако дадена песен ми хареса и ми доставя удоволствие да я изпълнявам, за мен е без значение стилът. В момента слушам соулфул R&B, защото тази музика ме докосна и смятам, че малко по малко намирам себе си и вече мога да определя своя стил.

Има ли песен, която сякаш е писана за теб и коя е тя? Аз лично смятам, че няма песен, която да е писана точно за мен. Нямам любима песен, няма как и да имам, те са толкова много, че не бих си позволила да определя една конкретна песен за моя любима. Музиката за мен е всичко. Малко е достатъчно тя да ме докосне. Винаги, когато пея, се опитвам да почувствам това, което самият композитор, текстописец и изпълнител са почувствали, докато е правена самата песен. Музиката е енергия, любов, красота и всички хубави прилагателни, които могат да бъдат добавени. Тя е положителна енергия, начин на живот!

Какво би изпълнил/а на финала? Бих искала да си се представя на финал - не е невъзможно. Но на този етап аз не мога да взема решение точно коя песен бих изпълнила. Може би ще е някоя, чрез която бих открила себе си, душата си и способностите си. Някоя, която чувствам, която ме издига и ме кара да почувствам красотата и енергията в музиката. Някоя баладична песен, обожавам баладите и леките мелодии, които отпускат душата, които успокояват всички сетива. Бих изпълнила песен, която би докоснала и другата страна (публиката), песен с която, ще мога да предам всичко хубаво и положително, което преживявам когато съм на сцена! 

СТАНИСЛАВА ОТПАДНА ОТ ШОУТО СЛЕД ОСМИНАФИНАЛА! ЖЕЛАЕМ Й УСПЕХ!